A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про 26 позачергову сесію

Дата: 04.10.2017 16:41
Кількість переглядів: 882

      Відповідно до розпорядження сільського голови № 82-о від 02.10.2017 року « Про скликання 26-ї позачергової сесії » - 04.10.2017 року о 10 годині в приміщенні актового залу Лісовогринівецької ЗОШ відбулося засідання позачергової 26-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради , на засіданні якої було розглянуто питання :

 

  1. Про внесення змін до бюджету Лісовогринівецької сільської    ради на  2017 рік ( доповідає начальник відділу фінансів – Поліщук А.Л. )

 

  1. Про затвердження переліку об’єктів ,що фінансуються згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 року №410 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» ( доповідає начальник відділу фінансів – Поліщук А.Л. )

 

  1. Про внесення змін до рішення №11 від 05.09.2017 р. 25 чергової сесії Лісовогринівецької сільської ради «Про перейменування КУ «Лісовогринівецька МПК (О)» в Комунальну установу «Лісовогринівецька аварійно-рятувальна служба». ( доповідає заступник сільського голови з юридичних та економічних питань- Рудик О.А. )

 

  1. Про внесення змін в рішення Лісовогринівецької сільської ради №12 від 05.09.2017 року «Про затвердження штатного розпису
    1. КУ «Лісовогринівецька Аварійно-рятувальна служба» ( доповідає начальник відділу фінансів – Поліщук А.Л. )

 

  1. Про надання дозволу Антонюк Ганні Григорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність . ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Бевзі Людмилі Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність. ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Бойко Галині Анатоліївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність. ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Булці Марії Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Горобець Валентині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Гулько Анжеліці Едуардівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Дерев’євій Ірині Юріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Донець Василю  Володимирович на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Донцю Василю Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 8-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 24 травня 2016 року № 40 «Про надання дозволу Лісовогринівецькій сільській раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки». ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 8-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 24 травня 2016 року № 38 «Про надання дозволу Лісовогринівецькій сільській раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки». ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Каратєєвій Анастасії Степанівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Каратєєвій Анастасії Степанівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Кобріну Сергію Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Мазуру Віталію Сергійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Мазуру Віталію Сергійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Мазур Надії Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Мазур Надії Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Марчук Любові Сергіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Мотріну Миколі Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Роїк Оксані Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Сорярик Ірині Борисівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у приватну власність( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Стахову Василю Петровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Стукан Лідії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Стукан Лідії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Тарареєвій Євдокії Григорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Трохимчуку Сергію Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Земляку Василю Степановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Князю Андрію Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Тарахтій Наталії Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Схабі Марії Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Мартинюку Миколі Петровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Ковеня Роману Анатолійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Бевзі Людмилі Олексіївні та гр. Паляниці Віктору Олексійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у спільну сумісну  власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Трофимчуку Руслану Петровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Матвійчук Світлані Валентинівні.    ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Матвійчук Світлані Валентинівні.    ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр .Ліскову Василю Григоровичу.         ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Марчук Любові Василівні.      ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Царик Ганні Семенівні.  ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Багрію Олександру Івановичу.         ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Гнатюку Петру Івановичу.      ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Мельник Ніні Павлівні.(доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність  гр. Мельник Ніні Павлівні( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Маринич Михайлу Володимировичу   ( доповідає спеціаліст      землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Мариничу Михайлу Володимировичу     ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Шульзі Олександру Володимировичу      ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Дудніченко Марії Порфирівні ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Бурої Олені Григорівні(доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у спільну сумісну  власність гр. Лученко Наталії Володимирівні   та  гр. Лученко Володимиру Володимировичу ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Грищук Світлані Василівні     (доповідає  спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Пасічнику Юрію Миколайовичу( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність
    1. гр. Карнаух Тетяні Миколаївні    ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Мельник Галині Олександрівні( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 25-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 05 вересня 2017 року № 60 «Про передачу земельної ділянки безоплатно у приватну власність». ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 25-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 05 вересня 2017 року № 43 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) » ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу Дерев’євій Ірині Юріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження робочого проекту «Капітальний ремонт мережі електропостачання водонапірної башти в с. Скаржинці Лісовогринівецької сільської ради Хмельницького району» ( доповідає спеціаліст землевпорядник- Харюк Ю.)

 

  1.  Про погодження звільнення з посади директора комунального підприємства « Лісовогринівецьке»

 

  1.  Про затвердження на посаді директора КП "Лісовогринівецьке

 

  1. Про затвердження Програми "Фінансової підтримки комунального підприємства "Лісовогринівецьке" та здійснення внесків до статутного капіталу на 2017-2018 роки"

 

  1. Про затвердження місця розташування Обслуговуючого кооперативу садівниче товариство "Будівельник" (код ЄДРПОУ 35479270)"

 

  1. Про затвердження рішення бюджетної комісії

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо ведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення гр. Романюку Миколі Миколайовичу для ведення особистрого селянського господарства в с. Лісові Гринівці Хмельницького району вул. Затишна, 35 та надання її у власність

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для громадського пасовища, що знаходиться в с. Лісові Гринівці орієнтовною площею 1 га

 

  1.  Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь