A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні, 31 травня 2017 року відбувся випуск Лісовогринівецького ДНЗ "РОМАШКА"

Дата: 31.05.2017 16:26
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

Сьогодні, 31 травня 2017 року відбувся випуск Лісовогринівецького дошкільного навчального закладу  "РОМАШКА"

Випуск Лісовогринівецького ДНЗ "РОМАШКА"  - особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі.


          Дитсадок «РОМАШКА»  приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, представники влади – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році 23.

 

Фото без опису


          Зусиллями педагогічного колективу та батьками випускників, організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'яталося малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у садочку.

Фото без опису


         Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного дитячого майданчику, були дуже гарні і щасливі. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

 

Фото без опису


         Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису
      


         З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася Лісовогринівецький сілський голова Віталій Гралюк, спеціаліст з питань освіти та кульутри Леонід Купельський, завідувач дошкільним навчальним закладом Подгорнюк Діана Миколаївна, помічник народного депутата України С. Лабазюка - Леонід Гуцалюк, вони побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання у школі.

 

Фото без опису

 

   Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, адміністрації садочку та вихователів, і в адресу апарату Лісовогринівецької сілської ради, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису 

 

Також з вітальним словом виступила директор Лісовогринівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Антонова Тетяна В'ячеславівна, яка побажала майбутнім першачкам за літні канікули набратися сил та  максимально відпочити.

1 вересня Тетяна В'ячеславіна чекає малечу уже за шкільми партами.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь