A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Станом на 17.00- 8 лютого 2017 року заблокованих доріг загального користування місцевого значення на території громади не має!

Дата: 08.02.2017 16:20
Кількість переглядів: 856

   

 

 

  Станом на 17.00- 8 лютого 2017 року заблокованих доріг  загального користування місцевого значення на території Лісовогринівецької ОТГ  не має! Проте, за повідомленням гідрометеоцентру, з 20.00 посиляться пориви вітру з незначними опадами у вигляді снігу. На дорогах можливі утворення снігових переметів . Водіїв просимо дотримуватися Правил дорожнього руху та не відправлятися в дорогу без нагальної потреби.

             В разі надзвичайної ситуації на території Лісовогринівецької ОТГ дзвоніть (0382) 62-62-44 або "101" - Лісовогринівецька місцева пожежна команда завжди готова прийти Вам на допомогу .

Інформація для водіїв :

-Ситуації з проїздом на дорозі державного значення Житомир – Чернівці є складною. Причиною стали сильні снігопади, хуртовина та ожеледь. Через вітер на шляху утворюються снігові перемети. Саме тому на ділянці від Дунаєвець до Кам’янця-Подільського обмежили рух транспорту для вантажівок і автобусів. 

Фото без опису  фото ДСНС на дорозі державного значення Житомир – Чернівці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь