A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Порядок денний 30 чергової сесії Лісовогринівецької сільської ради

Дата: 13.12.2017 16:01
Кількість переглядів: 826

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

чергової 30-ї сесії

 

 

  1. Про внесення змін до бюджету Лісовогринівецької сільської ради на 2017 рік (доповідає начальник відділу фінансів Поліщук А.Л.)

 

  1. Про звіт щодо стану криміногенної ситуації на території громади ( доповідає представник Хмельницького РВП Хмельницького районного відділення поліції Хмельницького відділу поліції  )

 

  1. Про звіт В.О. директора КП « Агенція місцевого розвитку » Хмельницької РДА  З.В. Філіпенко ( доповідає З.В.Філіпенко)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність  гр. Антонюку Михайлу Дем’яновичу ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Костюк Галині Олексіївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Боклажко Ауріці Юріївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Боролюк Наталії Василівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гуляк Тетяні Вікторівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Демчишину Вадиму Миколайовичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Швецю Тарасу Степановичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Діденко Юрію Сергійовичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Єсипенко Ользі Миколаївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Мельник Оксані Андріївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Суховірській Анастасії Кирилівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Суховірській Олені Володимирівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Черевичник Марії Дмитрівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Орохівському Леоніду Петровичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про внесення змін до рішення 24-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 11 липня 2017 року № 40 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну власність». ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Боклажко Людмилі Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Геліч Ользі Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Дрозду Руслану Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу гр. Мельничук Наталії Миколаївні на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Мельничук Наталії Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Павлюк Лідії Андріївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Павлюк Лідії Андріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Тесовському Олександру Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Бакальцю Петру Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Бакальцю Петру Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Лазоренко Олександру Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Лазоренко Олександру Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність

 

  1. Про надання дозволу гр. Худік Тетяні Анатоліївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Худік Тетяні Анатоліївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Цимбалюк Марії Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Волкотруб Галині Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Гринюк Інні Вікторівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Лученко Галині Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Маржук Марії Павлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Волкотруб Галині Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Дунюк Лідії Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Дунюк Лідії Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.) 

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Лазоренко Галині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.) 

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Лученко   Галині Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Мацюку Володимиру Томашовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Рилько Івану Дмитровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.) 

 

  1. Про надання дозволу гр. Щупель Ользі Вячеславівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Томчук Ользі Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Томчук Галині Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Томчук Галині Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про  припинення права користування земельною ділянкою, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Аркадіївці   гр.  Федоришина Надія Анатоліївна( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.) 

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Назарук Антоніні Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність 

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Балій Валентині Петрівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Боровик Марині Вікторівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гребелюк Людмилі Олексіївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гуцалюку Анатолію Івановичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Коцюбинській Наталії Михайлівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Волошину Михайлу Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сороченко Олені Володимирівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Шмагай Галині Василівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гуцалюку Анатолію Івановичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Волошину Михайлу Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Божок Світлані Василівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Подворній Тетяні Анатоліївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Войцехівській Людмилі Степанівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гулько Анжеліці Едуардівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Дерев’євій Ірині Юріївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Гончаренко Наталії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність 

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Філімоновій Діані Сергіївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Бойко Анатолію Івановичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Воробок Руслані Сергіївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гулько Олександру Васильовичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Дзядикевич Оксані Вікторівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у спільну сумісну  власність Полєвській Любові Костянтинівні, Гаврилюк Оксані Сергіївні   ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сухій Валентині Іванівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Царик Оксані Миколаївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Яськовій Тамарі Василівні,Матвійчуку Петру Васильовичу, Марчук Любові Василівні( доповідаєспеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Бойко Галині Анатоліївні

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гаврилюк Оксані Сергіївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Полєвській Любові Костянинівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Трохимчуку Сергію Миколайовичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Царик Оксані Миколаївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Яськовій Тамарі Василівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сороченко Олені Володимирівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Кобелевій Людмилі Володимирівні

 

  1. Про надання дозволу гр. Гончаренко Наталії Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Якімцевій Галині Іллічні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Щупель Ользі Вячеславівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність 

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Гребелюк Людмилі Олексіївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Балій Валентині Петрівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Божок Михайлу Олександровичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у спільну сумісну  власність Дзядикевич Оксані Вікторівні, Костішко Роману Вікторовичу   ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Князюк Ганні Михайлівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Порфіловій Тетяні Миколаївні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання дозволу гр. Бугаєнко Юрію Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Токарю Олегу Васильовичу( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Шмагай Галині Василівні( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.)

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Сідлецькій Ніні     Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.) 

 

  1. Про надання дозволу гр.  Фаріон Івану Григоровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.) 

 

  1. Про надання дозволу гр. Фаріон Івану Григоровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність  ( доповідає  спеціаліст землевпорядник Харюк Ю.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у приватну  власність гр. Порфілову Євгенію Владиславовичу

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Лісовогринівецької сільської ради від 12 жовтня 2016 року № 71 «Про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у приватну власність».

 

  1. Про внесення змін до рішення 24-ї сесії Лісовогринівецької сільської ради від 11 липня 2017 року № 43 «Про  надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у приватну власність».

 

  1. Про постановка на чергу учасників АТО

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в комунальну власність для будівництва та обслуговування дитячого майданчика в с. Лісові Гринівці , вул. Будівельників

 

  1. Про надання дозволу гр.  Бабяк Олександру Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність

 

  1. Про надання дозволу гр.  Дармограй Юлії Олександрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність 

 

  1. Про надання дозволу гр. Данилюку Володимиру Дмитровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у приватну власність

 

  1. Про надання  дозволу  гр. Гарнік Антоніні Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність 

 

  1. Про припинення права користування земельною ділянкою, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Лісові Гринівці  гр.  Клементюк Тетяна Василівна 

 

  1. Про надання дозволу гр. Киданчук Наталії Олександрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність 

 

  1. Про надання дозволу гр. Паляниченко Людмилі Андріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність 

 

  1. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Воробйова Олександра Петровича  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  та надання її у власність.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою , щодо зміни цільового призначення земельної  ділянки  гр. Крайновій Тетяні Юріївні

 

  1. Про надання дозволу Схабі Марії Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність

 

  1. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лапко Валентині Василівні для ведення особистого селянського господарства на території с. Стуфчинці Хмельницького р-ну та надання її у власність

 

  1. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Назаровій Валентині Григорівні для ведення особистого селянського господарства на території с. Тиранівка Хмельницького р-ну та надання її у власність

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у приватну  власність гр. Сокол Валентині Миколаївні

 

  1. Про розроблення детального плану території с. Лісові Гринівці Хмельницького району з метою зміни цільового призначення земельної ділянки

 

  1. Про надання дозволу гр. Земляк-Везденецькій Галині Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність 

 

  1. Про надання дозволу гр. Земляк Володимиру Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у приватну власність 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь