A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Лісовогринівецька місцева пожежна команда завітала до школярів

Дата: 23.03.2017 14:53
Кількість переглядів: 911

Фото без опису

 

 В рамках акції "ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА"  Лісовогринівецької громади  місцева пожежна команда проводить навчальну евакуацію та тренування  в закладах освіти Лісовогринівецької сільської ради. 22 березня Ліовогринівецька місцева пожежна  команда завітала до  Лісовогринівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Для учнів старшої та початкової школи було проведено навчальну евакуацію. Після чого працівники місцевої пожежної команди продемонстрували пожежно-рятувальний автомобіль та озброєння, розповідали, в яких випадках, які засоби використовуються, надавали інформацію щодо характеристики та можливостей техніки  підрозділу, а також відповідали на запитання допитливих школярів: «За який час караул готовий виїхати на місце пожежі?», «Яка ємність пожежної цистерни?», «На скільки вистачає запасу води в пожежному автомобілі?» та багато інших.

Найбільше дітей потішило практичне заняття з одягання захисного одягу рятувальника. По закінченню всі бажаючі змогли посидіти в кабіні пожежного автомобіля, приміряти одяг пожежника або сфотографуватись на фоні пожежної техніки. Захід був повчальним, корисним та цікавим. Дітлахи залишилися задоволені.

Одразу після навчання в Лісовогринівецькій ЗОШ І-ІІІ ст. пожежна машина місцевої пожежної команди  с. Аркадіївці вирушила в Пашковецьку ЗОШ І-ІІ ст. Робота місцевої пожежної команди на цьому не завершується, її метою є відвідати усі навчальні заклади Лісовогринівецької об’єднаної територіальної громади, щоб донести до дітей основні правила пожежної безпеки.

 

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

 

Фото без опису 

Лісовогринівецька ЗОШ

Фото без опису

Лісовогринівецька ЗОШ

Фото без опису 

Лісовогринівецька ЗОШ

Фото без опису

Лісовогринівецька ЗОШ

Фото без опису

Пашковецька ЗОШ

Фото без опису

Пашковецька ЗОШ

Фото без опису

Пашковецька ЗОШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь