A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення про проведення громадських слухань з обговорення генерального плану с. Пашківці

Дата: 07.07.2017 14:11
Кількість переглядів: 1607

Шановні мешканці с. Пашківці!

(повідомлення про проведення громадських слухань)

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України  «Про планування і забудову територій»,  Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» сільською радою за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації  - генерального плану с.Пашківці з метою визначення цільового призначення з відображенням існуючого функціонального використання земельних ділянок та формування принципів планувальної організації забудови території населеного пункту.

Проект генерального плану розроблено товариством з обмеженою відповідальністю «КРОК ЦЕНТР».

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань будівництва господарських та адміністративних споруд (подаються громадянами у письмовому вигляді із  зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Відповідно до розпорядження Лісовогринівецького сільського голови від 27 червня 2017 року № 71-О, датою проведення громадських слухань визначено 31 липня 2017 року о 12:00 год. в приміщенні клубу с. Пашківці.

 

 

Виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь