A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 09.12.2016 12:48
Кількість переглядів: 958

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації - «Детальний план території під розташування комплексу з виготовлення будівельних матеріалів на території с.Лісові Гринівці Лісовогринівецької сільської ради на земельній ділянці загальною площею 2,0 га кадастровий номер № 6825083600:03:007:1191)»

 

Проект Детального плану території під розташування комплексу з виготовлення будівельних матеріалів на території с.Лісові Гринівці Лісовогринівецької сільської ради на земельній ділянці загальною площею 2,0 га кадастровий номер № 6825083600:03:007:1191 виконаний відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та рішення Лісовогринівецької сільської ради від 25.11.2016 № 42 «Про розроблення детального плану території в межах с.Лісові Гринівці Хмельницького району для будівництва комплексу по виробництву залізобетонних виробів».

Замовником проекту виступає виконавчий комітет Лісовогринівецької сільської ради, співзамовником – ТОВ «Єврозалізобетон» ідентифікаційний номер 40521444. Розробник проекту – ТОВ «Земельнио-аграрний центр «КАРАТ» (м. Хмельницький).

«Детальний план території» розробляється з метою визначення цільового призначення з відображення існуючого функціонального використання земельної ділянки та формування принципів планувальної організації забудови, з визначенням всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними вимогами.

Проект містобудівної документації складається з пояснювальної записки (брошура) з графічними матеріалами у паперовому вигляді та у цифровому форматі.

Земельна ділянка, на яку розробляється детальний план території, розташована в межах с.Лісові Гринівці (в східній частині на відстані 930 м від виробничого підприємства ПАТ «Фруктовий Світ») загальною площею 2,0 га та перебуває у приватній власності  на підставі право установчих документів на право власності на нерухоме майно.

Інвестиційними намірами передбачається будівництво виробничого комплексу з виготовлення будівельних матеріалів з подальшою реєстрацією підприємства на території Лісовогринівецької сільської ради;

Для цього розробляється детальний план території для розташування виробничого підприємства ТОВ «Єврозалізобетон»;

Ознайомитися з проектом містобудівної документації можна з 09.12.2016 по 22.12.2016 під час його прилюдного експонування у приміщенні адмінбудівлі сільської  ради за адресою: с.Лісові Гринівці, вул. Центральна, 4 або на офіційному веб-сайті громади  (lisovogrynivecka.gromada.org.ua) у розділі «Новини ат оголошення». Пропозиції до проекту містобудівної документації приймаються з 09.12.2016 року по 22.12.2016 року в с.Лісові Гринівці приміщення сільської ради в кабінеті відділу архітектури та землеустрою.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Ващук Вадим Григорович – начальник відділу архітектури та землеустрою виконавчого комітету сільської ради.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій до проекту містобудівної документації (подаються громадянами у письмовому вигляді із  зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил). Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 Пропозиції, подані іншими особами або подані після 22.12.2016 року залишаються без розгляду.

 

Заступник сільського голови                                                               О.Рудик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь