A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч Польської делегації у Лісовогринівецькй громаді

Дата: 24.09.2017 10:43
Кількість переглядів: 939

Сьогодні, Голова Лісовогринівецької сільської ради разом із заступниками - Євгеном Загаруком та Олегом Рудиком зустріли делегацію Республіки Польща із громади Хоцень.

Фото без опису

Гості нашої громади на чолі із Магдаленою Корполак-Комаровською - заступнком міського голови міста Вроцлав з питань розвитку та інвестицій,  прибули з ознайомчим візитом між громадами двох країн Лісовогринівецька сільська рада (Україна) та муніципалітетои Хоцень Куявсько-Поморського воєводства (Польща).

Фото без опису

Керівництво нашої громади презентували наші досягнення та розповіли про подальші плани розвитку сіл.

 

Фото без опису

Делегати відвідали Лісовогринівецьку загальноосвітну школу І-ІІІ ступенів та Дошкільний навчальний заклад "Ромашка", які цього року за короткі терміни під керівництвом сільського голови В.Гралюка було утеплено та перекрито.

 

Фото без опису

Директор школи Тетяна Антонова провела екскурсію по загальноосвітньому навчальному закладі і розповіла ,як у позитивну сторону, матеріально змінилась школа за роки існування Лісовогринівецйької ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Оцінюючи оновлений дитячий садочок села Лісові Гринівці "Ромашка", учасники обміну досвідом позитивно відреагували на стан споруди та приміщень, де проходить виховний процес дітей.

Фото без опису

Фото без опису

По завершенню ознайомчої поїздки представники громади Хоцень відправилися до Місцевої Пожежної Команди, де зуміли переконатись у тому, що процес децентралізації діє і позитивно вирішує усі соціально побутові питання жителів навколишніх сіл Лісовогринівецької громади.

Фото без опису

 

Головною метою візиту наших сусідів є Меморандум, який був укладений 28 листопада 2016 року Лісовогринівецьким сільським головою Віталієм Гралюком та головою муніципалітету Хоцень Куявсько-Поморського воєводства Романом Новаковські.

 

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь